DEVA Partili Şahin’den iktidara soru önergesi tepkisi: Cevap mı veremiyorsunuz, millet iradesini temsil eden parlamenterleri yok mu sayıyorsunuz?

16-04-2025
DEVA Partili Şahin’den iktidara soru önergesi tepkisi: Cevap mı veremiyorsunuz, millet iradesini temsil eden parlamenterleri yok mu sayıyorsunuz?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, TBMM Başkanlığına sunulan soru önergelerinin yanıtlanmamasına sert tepki gösterdi. TBMM’nin resmi sitesinden ekran fotoğrafı alarak durumu dile getiren Şahin, iktidara eleştirilerde bulundu. Şahin, “Bu sessizlik, sorumsuzluğun ve halktan kopuşun açık göstergesidir!” dedi. 

Şahin’in paylaştığı ekran görüntülerinde, THK’nın yangın söndürme uçaklarını satış kararından sosyal yardımlara başvuru sayısındaki artışa, küçük esnafın korunmasından sanayi bölgelerindeki elektirik kesintilerine kadar birçok kritik konuyu içeren önergeye yanıt verilmediği görüldü.

Şahin, sosyal medya hesaplarından şunları ifade etti:

“İktidarın bakanları, milletimiz adına verdiğimiz soru önergelerine cevap veremiyor mu; yoksa TBMM’de millet iradesini temsil eden parlamenterleri yok mu sayıyor? Bu sessizlik, sorumsuzluğun ve halktan kopuşun açık göstergesidir!

SONRAKİ HABER

DEVA Partili Karal: “Kuruluş amacı çiftçiyi ayağa kaldırmak olan Ziraat Bankası, asli görevine sadık kalsaydı bu kriz bu denli derinleşir miydi?”

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar


                        

BASIN BÜLTENİNİ
İNDİRİN

Haber ekinde bir basın açıklaması mevcut ise aşağıdaki indirme ikonu ile indirebilirsiniz.

16-04-2025